Pakketten

PAARDEN

PORTRET EN RIJFOTO'S

Ik leg de bijzondere band tussen jou en je paard graag vast. Als fotograaf begrijp ik hoe belangrijk deze relatie voor je is en het is mijn passie om deze emoties in prachtige portretfoto’s vast te leggen. Ik neem de tijd om jullie op je gemak voor de camera te laten voelen en leg zo de meest natuurlijke momenten vast. Het vastleggen van de emotie en connectie tussen paard en ruiter is waar mijn hart ligt en ik vind het altijd een eer om hieraan bij te kunnen dragen. 

Naast portretfoto’s maak ik ook rijfoto’s. Hierbij leg ik de memorabele momenten tijdens je rit vast, of het nu gaat om een ontspannen buitenrit of een professionele wedstrijd. Mijn doel is om jouw prestaties op een unieke manier vast te leggen, van galopperen op het strand tot de elegantie van de dressuur.

FINE ART

Als fotograaf ben ik gespecialiseerd in Fine Art. Mijn doel is om de ware schoonheid van jouw paard te weerspiegelen in mijn fotografie. Elk paard heeft zijn eigen unieke eigenschappen en karakter, wat ik op een artistieke manier wil vastleggen op beeld. De focus ligt op details en emotie, waardoor het resultaat meer is dan alleen een foto, het wordt een kunstwerk voor aan de muur.

 

Om de beste resultaten te bereiken werk ik nauw samen met de eigenaar en het paard zelf. Door rust en vertrouwen te creëren, ontstaat er een ontspannen sfeer waarin het paard volledig tot zijn recht komt. Het resultaat zijn unieke, persoonlijke en bijzondere foto’s die kunnen worden gebruikt als decoratie in je huis of kantoor.

DSC_2129-bewerkt

HOOFBEATS &
HEARTS

€115,-
Wat zit er inbegrepen?

EQUINE ELEGANCE

€160,-
Wat zit er inbegrepen?
_DSC1897
Z62_3853

PURE
PERFECTION

€205,-
Wat zit er inbegrepen?

FINE ART

€160,-
Wat zit er inbegrepen?
DSC_5697-bewerkt

Extra informatie

Bij de pakketten heb je keuze uit portret, actie of rijfoto’s. Een combishoot is mogelijk voor een meerprijs van €15,-. Boek je een combinatie met het Fine Art pakket, dan krijg je €10,- korting. Alle pakketten zijn inclusief een keuzepagina waar jij je favoriete foto’s kunt uitkiezen met de mogelijkheid tot het bijbestellen van foto’s voor €12,- incl. BTW per foto. Bij alle pakketten is het mogelijk om reels bij te boeken voor €15,- per reel. 

Alle pakketprijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen €0,30 per km heen en terug vanaf Noordwijk (ZH).

Hoe werkt het?

02

03

01

04

Neem contact op
laten we wat plannen
de grote dag
tijd om te editten

Laten we beginnen met een simpele hallo! Stuur me een bericht via de mail. Vertel me over je verhaal en je wensen en laten we samen een blijvende herinnering creëren!


Samen zoeken we naar de perfecte locatie en datum voor een onvergetelijke fotoshoot. Je kunt kiezen voor een comfortabele omgeving thuis of een prachtige natuurlocatie. 


Op deze dag begeleid ik je door de fotoshoot heen en leg ik graag de spontane momenten tussen jou en je paard vast. We zorgen voor een ontspannen sfeer, zodat jullie van het moment kunnen genieten. 


Na de fotoshoot ontvang je een keuzepagina waar je je favoriete foto’s kunt kiezen. Vervolgens zal ik de geselecteerde foto’s bewerken en zodra ze klaar zijn, zal ik ze digitaal en als fysieke afdrukken aan je leveren.